Close
Lahko za izdelavo obleke prinesem svoj material (blago)?

Seveda, lahko prinesete tudi svoj material. V tem primeru ga skupaj pregledamo, opredelimo namembnost vaše nove obleke in se skupaj odločimo, ali prineseno blago ustreza priložnosti, za katero boste novo obleko potrebovali.

Kakšni so roki za izdelavo obleke po meri - od prvega srečanja do končnega prevzema obleke?

Ves proces priprave in izdelave obleke po meri traja 2–3 tedne. Pride pa seveda tudi trenutek, ko obleko potrebujete za nepričakovani dogodek, kar pomeni, da vam jo lahko v dogovoru z vami izdelamo tudi veliko prej.

Kakšne so cene?

Strošek priprave moške obleke po meri je odvisen predvsem od izbire modela, materiala in dodatkov oziroma naročnikovih želja.

Kakšen je vaš delovni čas?

Za vas smo tu vsak delovnik od 7. do 14. ure.
Po dogovoru je med tednom možno uskladiti termin tudi kasneje. Ob sobotah delamo od 8. do 12. ure.

Se je možno dogovoriti za obisk na izbrani lokaciji, ob izbranem terminu?

Seveda, najbolje pa bo, da se za termin srečanja dogovorimo vnaprej. Med delovnim časom nas lahko obiščete tudi brez vnaprejšnjega dogovora, vendar tudi takrat velja, da je vaš vnaprejšnji klic dobrodošel, saj se vam le tako lahko kar najbolje posvetimo.

Se je treba vsakič ponovno izmeriti, ko mi enkrat vzamete mere?

Vaše mere in izbiro materiala skrbno hranimo. Če med prvim in morebitnim naslednjim merjenjem ni prišlo do nihanj v vaši telesni teži in je material že tudi izbran, lahko uporabimo arhivirane mere in materiale. Tako lahko svoje naročilo za novo obleko uredite tudi po e-pošti ali preprosto s telefonskim klicem.

REZERVIRAJTE SI TERMIN