Close

Celosten pristop do naših naročnikov. Od prvega srečanja do končne obleke. Kakovostni materiali v simbiozi z natančno izvedbo, ukrojeno na vaše telo in potrebe so naše odlike, ki jih naša obleka izžareva z udobjem in prestižem, kar (ob)čutite, ko jo nosite.

MATERIALI IN DETAJLI

Skrivnost udobja je v materialu!

Nastanek prestižne moške obleke se prične z izborom materiala. Osnova so najkakovostnejši materiali in surovine, ki jih za vsako obleko naročamo posebej pri domačih in tujih proizvajalcih. Spoznali boste pester izbor materialov za različne priložnosti in letne čase. Možnost izbire materialov v različnih cenovnih razredih vam nudi, da material za vašo novo obleko potipate in sprehodite po vaših prstih in koži ter se z obleko spoznate že na prvem srečanju.
Samo vaša, do zadnjega detajla.

Da bo obleka resnično samo vaša in morda tudi po izgledu nekoliko drugačna, poskrbijo detajli, malenkosti, ki so odločilni za unikatnost obleke, narejene po meri.
Od AMF okrasnih šivov, vezenja vašega imena, vezenja inicialk imena, kombinacijo drugih materialov – npr. usnje, … do drugačnih žepov, zapiranja, ovratnikov, odvisno od želja in priložnosti.

REZERVIRAJTE SI TERMIN