Close

Pred prvim srečanjem
Pred prvim srečanjem … vljudno vabljeni, da nas pokličite, ali izpolnite vprašalnik, ki ga najdete na našem spletnem mestu. Dogovorili se bomo za osebno srečanje v naših showroomih v Ljubljani, na sedežu družbe v Bakovcih v Prekmurju ali na izbrani lokaciji.

Prvo srečanje
Dovolite, da vas pobližje spoznamo. Naj se naše sodelovanje prične s pogovorom o vaših željah in ob kakšni priložnosti boste novo obleko nosili. Skupaj bomo našli za vas najboljšo rešitev, pregledali materiale in modele, se z vami natančno posvetovali in prisluhnili vašim željam. Ob koncu prvega srečanja sledi natančna meritev, kar predstavlja pričetek ustvarjanja vaše nove obleke in našega druženja.

Drugo srečanje
Zavedamo se, da je to za vas najbolj pričakovani trenutek, ko boste lahko prvič pomerili, kot mi temu pravimo, »na pol končano obleko«. Za to srečanje svetujemo, da s sabo prinesete tudi čevlje, ki jih boste nosili k izbrani obleki. To je priložnost, ko dorečemo vse podrobnosti, prikrojimo, zarišemo in še označimo vsak najmanjši detajl … počasi se bližamo dokončanju obleke, ki se bo prilegala vašemu telesu in bo narejena na vaše mere in samo za vas.

Tretje srečanje
Prišli ste po svojo novo obleko. Trenutek, ko jo boste še zadnjič pomerili, preden bo odšla z vami, je za nas ključen, saj želimo, da se v vaši novi obleki po meri počutite najboljše in da bo izpolnila vsa vaša pričakovanja glede udobnosti in edinstvenosti. Naša zadnja naloga je, da še enkrat pregledamo vse detajle in podrobnosti, preden vam predamo vašo po meri narejeno prestižno obleko. Naše poslanstvo je v tem trenutku vaše zadovoljstvo in želja, da boste z obleko kot eno.

REZERVIRAJTE SI TERMIN